Hallo thee liefhebbers

Teaspotting.com is een online thee winkel die geweldige thee uit China levert. Wij brengen Chinese thee markten naar je thuis.

Roman en Miha creëerden deze web winkel omdat ze hun kennis over en liefde voor thee met de rest van de wereld willen delen.

Roman woont in Kunming. Hij spreekt vloeiend Chinees en reist regelmatig door de landelijke gebieden van Yunnan, spreekt met boeren en zoekt naar nieuwe theeën voor de Daoli collectie.

Miha gebruikt zijn bedrijfs-, PR-, en marketing kennis om te zorgen voor de Daoli exploitatie in Europa en op het internet.

Wij nemen ons werk erg serieus en bieden alleen theeën aan waar we persoonlijk van genieten en die we delen met onze vrienden en familie.

Je kunt contact opnemen met ons via email teaspotting@daoli.eu. Wij spreken en bieden onze klanten service in het Engels, Sloveens, Russisch, Chinees, Spaans en Italiaans.

Ga je gang en bekijk onze grote collectie theeën. Alle thee is vers ingekocht op Kunming’s thee markten. We versturen over heel de wereld vanuit Yunnan, China.

huangshan maofeng