Γεια σας, λάτρεις του τσαγιού.

Το Teaspotting.com είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα με είδη τσαγιού, το οποίο παρέχει εκπληκτικής ποιότητας τσάι από την Κίνα. Φέρνουμε της κινέζικες αγορές τσαγιού στο σπίτι σας.

Ο Roman και ο Miha δημιούργησαν αυτό το διαδικτυακό κατάστημα, θέλοντας να μοιραστούν τη γνώση και την αγάπη τους για το τσάι με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Roman μένει στο Kunming. Μιλάει Κινέζικα άπταιστα και συχνά ταξιδεύει γύρω από τις αγροτικές περιοχές του Yunnan, συναναστρέφεται με τους αγρότες και αναζητά νέα είδη τσαγιού για την συλλογή τσαγιού Teaspotting.
Ο Miha χρησιμοποιεί την επιχείρησή του, την εμπειρία του σε θέματα PR, δημοσίων σχέσεων και marketing προκειμένου να φροντίσει την επιχείρηση Teaspotting στη Ευρώπη και στο internet.

Εγγυόμαστε την ποιότητα του τσαγιού που παρέχουμε καθώς παίρνουμε στα σοβαρά τη δουλειά μας και προσφέρουμε τσάι το οποίο απολαμβάνουμε τόσο οι ίδιοι όσο το μοιραζόμαστε και με τις οικογένειες και τους φίλους μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας με email στο teaspotting@daoli.eu. Επικοινωνούμε και παρέχουμε εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά, Σλοβένικα, Ρώσικα, Κινέζικα, Ισπανικά και Ιταλικά.

Εμπρός λοιπόν, περιηγηθείτε στη τεράστια συλλογή ειδών τσαγιού που σας προσφέρουμε. Όλα τα είδη μας είναι τελευταίας προέλευσης, από τις αγορές τσαγιού του Kunming, τα οποία και μεταφέρουμε παγκοσμίως από το Yunnan της Κίνας.

teaspotting