Salut, dragi iubitori de ceai

Teaspotting.com este un magazin online de ceai, care oferă ceai uimitor din China. Aducem piețele de ceai chinezesc chiar în casa ta.

Roman și Miha au creat acest magazin online deoarece vor să împărtășească înțelegerea și dragostea lor pentru ceai cu restul lumii.

Roman este din Kunming. Vorbește fluent chineză și de multe ori călătorește în jurul zonele rurale din Yunnan, vorbește cu fermierii și este în căutare de noi ceaiuri pentru colecția Daoli. Miha își utilizează afacerea, PR și experiența în marketing pentru a avea grijă de tranzacțiile Daoli în Europa și pe internet. Ne luăm treaba în serios și oferim doar ceaiuri de care ne bucurăm personal și le împărtășim cu prietenii și familiile noastre.

Puteți să ne contactați prin e-mail: teaspotting@daoli.eu. Vorbim și oferim servicii pentru clienți în: limba engleză, slovenă, rusă, chineză, spaniolă și italiană.

Du-te și răsfoiește colecția noastră imensă de ceaiuri. Tot ceaiul este proaspăt provenit de pe piețele de ceai Kunming. Distribuim produsele la nivel mondial din Yunnan, China.

zhuyeqing