Üdvözlet a tea szerelmeseinek!

A Teaspotting.com egy online teabolt, melynek kínálatában Kína különleges teáinak széles választéka tárul elénk. A mi feladatunk, hogy a hagyományos, minőségi teákat az Ön otthonába juttassuk el.

A webshopot Roman és Miha hozta létre abból a célból, hogy megoszthassák a világgal a tea iránti szeretetüket és a tea által nyújtott nyugalomteli percek örömét. Roman Kunmingban él, folyékonyan beszél kínaiul, és gyakran utazgat Yunnan vidéki részeire. Ismeri az ottani gazdákat, és a jó partneri kapcsolat segíti őt a Teaspotting teakollekció folyamatos bővítésében. Miha, az üzleti, marketing és PR tapasztalatait felhasználva, felel az európai Teaspotting projekt sikeres működéséért.

Komolyan vesszük a munkánkat, és csak olyan minőségi teákat kínálunk, amelyeket mi is szívesen fogyasztunk, és megosztunk barátainkkal, családtagjainkkal.

Kérdéseikkel, észrevételeikkel a teaspotting@daoli.eu email címen kereshetnek meg minket. Ügyfélszolgálatunkkal angol, szlovén, orosz, kínai, spanyol és olasz nyelven vehetik fel a kapcsolatot.

Ragadja meg az alkalmat, és válogasson kedvére a teák széles választékából. Az összes teaféle Kunming piacairól származik. Világszerte hajóval szállítunk, Yunnan tartományból.

xue long